Mei 2016, Nieuwe koers bij Nooitmeerhaast

Nooitmeerhaast gaat weer Nederlandse Ger verkopen.
De palendraaier draait weer!
Froit's en Maarten's gerwerkplaats wordt weer in z'n oude glorie hersteld,
met een nieuwe ploeg, op een nieuwe plek.


Al sinds 1996 zet NMH zich in om goede Gers te bouwen. In deze periode hebben we een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Naast de kwaliteit van de Gers die we leveren is dat ook een aspect van NMH dat door onze klanten zeer wordt gewaardeerd!

Tot 2008 hebben we Gers gebouwd in Nederland, zowel voor de verhuur voor festiviteiten als voor bewoning en recreatief gebruik. Vanwege de verbinding die we hebben met het ‘moederland’ van de Ger, is Froit in 2006 naar Mongolië vertrokken om een werkplaats op te zetten voor de bouw van Gers, met de kwaliteit en duurzaamheid zoals NMH die wil verkopen in Nederland: geschikt voor ons vochtige klimaat. Daarmee creëerden we werkgelegenheid in Mongolië en konden we voldoen aan de grote vraag naar onze Gers.

Na bijna 10 jaar hebben we besloten om ook in Nederland de bouw van NMH Gers weer op te starten. Onze eigen werkplaats in Deventer is inmiddels in bedrijf, maar er zal nog wel wat tijd overheen gaan voordat we weer helemaal op gang zijn.

We gaan dus weer een nieuwe fase in met NMH, de veranderingen die dat met zich meebrengt zijn nog niet geheel uitgekristalliseerd. In ieder geval zijn we begonnen om in Nederland weer Gers te bouwen. Dat zullen de ‘standaard’-afmetingen zonder houtsnijwerk zijn: 4muurs (5.10 meter doorsnee), 5muurs (6.20 meter doorsnee) en 6muurs (7.30 meter doorsnee). Iedereen die interesse heeft in de aankoop van een Ger kan contact opnemen met verkoop@nooitmeerhaast.nl. Ook onze bestaande klanten kunnen daar altijd terecht voor advies, ondersteuning en aanschaf van onderdelen.

Harm, Merlijn, Michiel en Maarten

Mongoolse Gers


bij tij en ontij
altijd en overal
wonen, waken
werken, slapen
samen of alleen
even of eeuwig
eigenwijs
ongewoon
eenvoudig
lekker

's Zomers lekker koel
's Winters lekker warm
altijd lekker rond!